Sabtu, 06 Februari 2021

Clever

 

Uvod
CLEVER je DEFI (Decentralizirano financiranje) protokol koji distribuira AUTOMATSKA PLAĆANJA KAMATA svim Vlasnicima CLVA Tokena po unaprijed programiranom rasporedu rutinskih ciklusa tijekom 888 dvotjednoga ciklusa koji treba završiti točno 34,15 godina. CLEVER Token (CLVA) implementiran je s provjerljivim osnovama kako bi nadmašio Bitcoin unutar provjerene unaprijed postavljene strukture dostigavši ​​maksimalnu opskrbu od jednog bilijuna CLVA tijekom punog razdoblja ciklusa od 34,15 godina.


Kako radi

Nisu potrebni nikakvi ugovori, uvjeti ili ulozi: Vaša CLVA NIKADA neće biti sklopljena ni na jedan ugovor na određeno vrijeme ili razdoblje ulaganja. Mi koji podržavamo ovaj projekt definitivno ćemo učiniti da bismo dobili puno koristi od ekosustava. S projektom smo na.
Bez kazne zauvijek: Kupnja ili prodaja projekta CLVA postaje sve popularnija iz dana u dan.Velika je vjerojatnost da će projekt postati vodeći na tržištu uz sjajan timski rad. Ideja je zasigurno korisna za sve.
Bez zaključavanja ili ograničenja: Uvijek imate SLOBODU da premjestite ili pošaljete svoj CLVA bilo gdje unutar ciklusa! Vaš kripto je vaš kripto uvijek. tim čine profesionalci s puno iskustava koja bi osigurala uspjeh projekta.
Uvjeti slobodnog tržišta: Upravo smo pokrenuli prve burze, prije nekoliko dana. i pitate za sljedeće razmjene. Budite strpljivi, molim vas, svaki ćemo naš napredak razvijati postupno u skladu s našim putokazom. Pratite nas za sljedeći napredak koji ostvarujemo. CLEVER je 100% čisti DeFi protokol, pa od 1. dana odvajamo pohlepu od izdavanja bilo kojeg besplatnog CLVA sebi VS drugim timovima za kriptovalute koji imaju osobnu agendu za prodaju vlastitih tokena na tržištu nesuđeni kupci.


Prednosti projekta
Automatska plaćanja: Sve se događa u lancu bez zahtjeva za intervencijom korisnika Sigurnost i transparentnost značajke su prisutne u cijelom ekosustavu Anonyme Platform, pa je to sjajna stvar i možete imati mira pri obavljanju operacija na platformi .
Svaki novčanik zarađuje: Do 11% plaćenog dvotjednika zagarantirano složenom kamatom za vlasnike CLVA žetona
888 dvotjednih ciklusa: Svakih 14 dana poput redovite satne distribucije novokovanog CLVA-e
Sigurno i sigurno: CLEVER je DEFI protokol s automatskim rasporedom ciklusa koji je čvrsto kodiran u sam pametni ugovor. Sigurnost i transparentnost značajke su prisutne u cijelom ekosustavu platforme Anonyme, tako da je to sjajna stvar i možete imati mira obavljanje operacija na platformi.
Potvrđeno i revidirano: Potpuno verificirani pametni ugovor i CLEVER protokol revidiran od strane BlockHunters
ZERO Initial Supply: Svaki CLVA zahtijeva kovanje od strane korisnika i kao takav CLEVER DEFI Tim ne posjeduje opskrbu budući da je većinu ranih dobavljača pružio rani investitor dobavljača, a tim i operativnoj tvrtki OpCo, altruistički je odlučeno vratiti opskrbu u AMM ekosustav kako bi svi mogli zaraditi.


Pametna raspodjela naknada za Netwark


žetona CLVA

Naziv: CLEVER
Dionica: CLVA
početna opskrba: 0
Maksimalna opskrba: 1 bilijun


TOČNA INFORMACIJA

Web stranica:  https://clva.com/

Bijela knjiga:  https://clva.com/Whitepaper.pdf

Facebook:  https://www.facebook.com/cleverdefi

Telegram:  https://t.me/cleverdefi

Twitter:  https://twitter.com/cleverdefi

Youtube:  https://www.youtube.com/c/CLEVERDEFI


AUTOR
Bitcointalk Korisničko ime: Stefan Sergei
Telegram Korisničko ime: https://t.me/Biroh2
Bitcointalk url: 0x3DA9cfDb8B211A166893b635786CACA6505b1bE3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar