Kamis, 28 Oktober 2021

Crypto Dogs Club — NFT Market

Crypto Dogs Club — NFT Market

Pregled

Blockchain tehnologija je učinkovito implementirana na različite platforme diljem svijeta, posebno u igrama i proširenoj stvarnosti. Blockchain tehnologija ima niz funkcionalnosti koje pomažu platformi da radi bolje od tradicionalne tehnologije. A Crypto Dogs ovdje je kao NFT platforma koja će pružiti najveća blockchain arhitektonska rješenja za budući virtualni svijet. Platforma za kripto pse nudi sigurnost, visoke performanse i mogućnosti međusobnog povezivanja, kao i mogućnost rješavanja raznih poteškoća u razvoju virtualnog svijeta. Rješenja za kripto pse daju programerima i potrošačima blockchain arhitekturu za virtualni svijet koja je daleko sigurnija i učinkovitija od tradicionalne tehnologije.

 

Pritisnite gumb "Potvrdi" nakon što unesete količinu BNB -a koju želite prodati.

Za razvoj dobivamo 4% naknade od prodaje. U stupcu "Primi" možete vidjeti koliko novca ćete dobiti od prodaje.

Što je NFT i kako funkcionira?

NFT-ovi su tokeni koji se mogu sakupljati s ocjenama jedinstvenosti i rijetkosti koji su popularni na Binance Smart Chain-u (BSC) i Ethereumu. NFT je koristan za više nego samo za kripto umjetnost, a BSC sada ima vrhunski ekosustav tokena koji nije zamjenjiv.

 

Što je zapravo NFT?

NFT-i su nedjeljiva digitalna sredstva za koja se može pokazati da su jedinstvena. Ne postoje dvije iste jer nose identifikacijske informacije pohranjene u pametnim ugovorima. Crypto Dogs Club, na primjer, koristi NFT na razne načine. NFT su kolekcionarska umjetnost koja je gamificirana, miješajući umjetnost s igranjem.

 

Koja je lokacija mojih Crypto Dogs-a?

Na BSC blockchainu psi se spremaju kao kovanice ERC-721 i hostiraju na IPFS-u. Vaši psi se mogu pronaći na Marketplace ili Palačinka na adresi vašeg povezanog novčanika.

 

Koja je cijena kripto psa?

Radi poštenosti, psi nemaju cjenovne razine i svi su izvorno cijenjeni po jedinstvenoj pristojbi od 0,3 BNB po komadu.

 

Koji je najbolji način za nabavu Crypto Dogova?

Kada kovanje počne uživo, psi će biti dostupni za kupnju na našoj web stranici. Kada kupite NFT, imat ćete jedinstvene, blockchain generirane Psi poslane u vaš novčanik.

 

Što mogu učiniti sa svojim psom?

Psi su korisni u raznim situacijama. Vrijedne su, vizualno lijepe i mogu se kupiti i prodati na tržištu, kao i svako drugo umjetničko djelo. Za razliku od mnogih drugih NFT -ova, Psi imaju svoje tržište na kojem članovi mogu dobiti pristup klupskim privilegijama i još mnogo toga.

 

Je li ovo mudro ulaganje?

Nijedna od gore navedenih informacija nije namjera da bude savjet za ulaganje, ali činjenica je da psi obično žive 10–13 godina u stvarnom svijetu, ali mogu živjeti neograničeno na blockchainu.

 

Detalji prodaje

  • 24. listopada u 16:00 UTC održat će se rasprodaja. https://everytimezone.com/s/3c21fb95  Vaše lokalno vrijeme
  • Ukupan broj NFT-ova koji se mogu minirati je 10.000.
  • Maksimalni doprinos: 20 NFT po transakciji • Cijena: 0,3 BNB po NFT-u Ali možete kovati koliko god puta želite. • Vremensko ograničenje: 72 sata ako su svi NFT iskovani.

TokenID brojevi za pse kreiraju se nasumično iz ugovora.

Adresa ugovora: 0x04612e23879d895c8587271f09f2675f3026cd55  https://bscscan.com/address/0x04612e23879d895c8587271f09f2675f302c

Nemojte slati BNB ili bilo koje druge tokene na adresu ugovora.

 Javna prodaja će biti dostupna samo na  https://cryptodogsclub.com/mint .

Nema predprodaje niti dodijeljenih sjedećih mjesta za tim. Javna prodaja održat će se za sve NFT -ove.

Putokaz

Posjetite vezu ispod

 

AUTOR
Bitcointalk korisničko ime: Stefan Sergei
Telegram Korisničko ime: @Biroh2
Novčanik: 0x3DA9cfDb8B211A166893b635786CACA6505b1bE3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar