Rabu, 12 Januari 2022

Zaigar

Zaigar

Izaberi

Do danas, Zaigar je na tržištu više od tri godine i opslužuje preko 30.000 kupaca diljem svijeta, pružajući usluge nekim od najvećih svjetskih korporacija u ovoj novoj ekonomiji. Zaigar Finance, DeFi (Decentralized Finance) platforma razvijena na mreži Binance Smart Chain (BSC), službeno je pokrenuta kako bi promovirala razvoj sektora kriptovaluta. Jednostavna za korištenje, brza i sigurna platforma za sve članove naše zajednice za obavljanje transakcija s kriptovalutama. Farming and Staking može generirati povrat u kripto imovini zahvaljujući DeFi metodi koju je usvojila platforma.

 

Što je Zaigar Finance i po čemu se razlikuje od ostalih financijskih institucija?

Defi Zaigar Finance Project pokrenula je Zaigar, trogodišnja tvrtka Rewards Marketing Crypto na zaigar.com.

 

Za različite elemente u Zaigar svemiru, ZAIF tokeni su deflacijski token s ugrađenim mehanizmom za spaljivanje i pomoć. Zaigar Warrior NFT se može igrati sa ZAIF-om, kao i Farm and Stake, kao i Option Market — ZAI OPTIONS, koji nudi nevjerojatne nagrade.

 

Što je u imenu?

Sajamsko lansiranje Zaigar Finance Company Članovima Zaigar tima nisu dani unaprijed prodani tokeni ili ZFAIF tokeni koji su ispušteni; umjesto toga, morali su sudjelovati u prodaji kao i svi ostali.

 

Želimo izgraditi dugoročnu strukturu koja omogućuje zajednici da doprinese i sudjeluje u napretku projekta tako da svi imaju koristi. To je u skladu s našom prošlošću. Za nagrađivanje članova naše platforme koristit će se ZAFIRA (ZFAI) token, dizajniran pametnim ugovorom platforme, i ZAIF token, koji je 100% deflacijski.

ZFAI tokeni imaju ograničenu ponudu i nisku inflaciju.

 

Uz ukupnu zalihu od 180 milijuna kovanica i 21 milijun unaprijed miniranih, ZFAI ima početnu distribuciju sljedećeg: Trebat će 10 milijuna za ispuštanje, 10 milijuna za jednogodišnje zaključavanje likvidnosti i 1 milijun za implementaciju marketinška kampanja.

 

Da bi dobili svježe tokene, korisnici moraju rudariti koristeći naše farme i bazene, koji imaju ukupnu zalihu od 159 milijuna kovanica, a zatim se svi novčići moraju kupiti na tržištu nakon što se rudare.

Umjesto da preuzmemo opasnost od kolapsa cijena zbog poplave kovanica koje preplavljuju tržište, biramo stabilnu i organsku ekspanziju s niskom inflacijom.

 

Primarna funkcionalnost Zaigar Finance Platforme bit će implementirana pomoću ZFAI.

Vlasnici ZAIF tokena dobit će automatske nagrade zbog nedostatka tokena.

Prethodno se smatralo da je ZAIF farmski token Zaigar Financea, ali je na kraju otkriveno da je to iznimno rijedak i intrigantan novčić za obožavatelje tvrtke.

 

Svaki put kada se ZAIF prenosi, naplaćuje se porezna naknada od 5%. Ovako se dijeli porezna pristojba:.

Oni koji drže svoj ZAIF plaćaju se od onih koji prodaju, stoga ovaj proces promovira nositelje i obeshrabruje dilere pumpi i dump. 2 posto se preraspoređuje postojećim vlasnicima. Oni koji posjeduju kovanice potiču se da ih se drže jer će s vremenom cijeniti njihovu vrijednost.

 

Za rast i razvoj projekta Zaigarov marketinški tim dobiva 2% budžeta. Zaigar ima dugu povijest korištenja ove stručnosti kako bi pomogao klijentima u kripto industriji, a sada će tim koristiti ovaj proračun i svoja strateška partnerstva i veze u kripto sferi kako bi se usredotočio na rast Zaigar Financea.

 

Transferi koji nisu na ili iz Zaigar Masterchefa automatski se naplaćuju s 1%, što ide izravno na adresu spaljivanja, što pomaže u stvaranju oskudice i stabilnosti vrijednosti ZAIF-a.

ZAIF Token je sada potpuno nepovjerljiv jer ga više ne posjedujemo.

Mogućnosti ispuštanja i pretprodaje

 

Pretprodaja ZAIF tokena između 11. srpnja i 12. srpnja 2021. u omjeru od 140 000 ZAIF za 1 BNB prodala je 100% dostupnih tokena u manje od 20 sati kako bi promovirala funkcionalnost i korištenje platforme.

 

Kada je ukupno 900.000 ZAIF-a stavljeno na raspolaganje za airdrop, raspoloživi saldo je potraživan za manje od 10 dana, a tijekom prvih 15 dana njegove dostupnosti ZAIF je imao više od 8.000 vlasnika.

 

ZFAI TokenEconomy

Transakcijske naknade su nula posto;

ZFAI novčić pridonijet će 20 BNB likvidnosti platforme, koja će biti blokirana na godinu dana.

Za minimalno 120 dana, -25 posto svih prihoda zarađenih putem farming i aktivnosti platforme koristit će se za stjecanje i spaljivanje ZFAI tokena.

 

Znakovi znanja

Zafira je njeno ime.

ZFAI je simbol oznake.

U unaprijed miniranim tokenima: 21,000,000ZFAI.

Samo 180.000.000 ZFAI može se proizvesti odjednom

0% naknade za transakciju.

Svaki blok sadrži 4ZFAI tokena.

3 sekunde po bloku.

 

Transakciona naknada od nula posto bit će uvedena u ZFAI tokenu, koji je također podržan BEP20 standardom Binance Smart Chain, koji omogućuje da se sva dobit na platformi distribuira članovima naše zajednice. Osim toga, primatelj će dobiti točno isti broj tokena, bilo da ih kupi ili prenese.

 

Zaigar tim

Da biste saznali više informacija o Zaigar Financeu, posjetite stranicu u nastavku:

Web stranica:  https://zaigar.finance/
WhitePaper:  https://zaigar.finance/ZaigarFinancewpenglish.pdf
Twitter:  https://twitter.com/ZaigarF
Telegram:  https://t.me/zaigarbounty
ZaiOptions:  https:/ /zaigar.finance/options/0xb9De3BBF582bb4D3661F12aD50790daEB680117A
ANN:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5370796

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Stefan Sergei
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2682540
Telegram Korisničko ime: @Biroh2
Adresa novčanika: 0x3DA9cfDb8B211A166893b635786CACA6505b1bE3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar