Minggu, 12 September 2021

BullPerks

BullPerks

Upoznajte
Znate, tržište kriptovaluta sve je jače i zbog toga je dobilo veliku pozornost svih u svijetu, osobito poduzetnika i ulagača. U posljednje vrijeme gospodarstvo je pretrpjelo ozbiljan pad, a držanje kriptovaluta postalo je nužno kao zaštita od inflacije.

 

Prije nekoliko godina bilo je teško posjedovati kriptovalutu, no to se promijenilo posljednjih godina. Većina današnjih mjenjačnica kriptovaluta podržava kripto usluge za korisnike, od čega nastaju neki problemi poput registracije, trgovanja itd. Za razmjene kriptovaluta sve su češći. češći i lakši. I sve više novih projekata stvara se na temelju NFTS i Defi aplikacija. Danas ću vam predstaviti projekt pod nazivom BullPerks. Ovo je savršena kombinacija najistaknutijih tehnologija današnjice.

 

O Bull Perksima
Bull Perks se ponosi time što je najpravednija i decentralizirana lansirna ploča posvećena zajednici. Iako postoje mnoge platforme koje nude takozvano „ulaganje“ poput VC-a, jedini dobitnici koji dobiju sredstva za projekte su oni u ranim fazama, što ga čini gotovo privatnim klubom. Bull Perks daje svima priliku da ulažu u nadolazeće projekte.

 

Pristup kapitalu i pristup projektima
Pokretanje novih blockchaina u razvoju poremetilo je investicijski prostor 2017. godine kada su usvojili token pristup prikupljanju sredstava. Umjesto da ovi početnici prikupljaju sredstva prema tradicionalnom modelu od institucionalnih ulagača, izdali su tokene i objavili bijele knjige kako bi ulagačima ponudili sigurnost u svojim projektima.

 

Međutim, ponuđena sigurnost bila je mala i ne jamči da će pokretanje proći kroz projekt. Danas imamo više blockchain tvrtki koje žele izgraditi budućnost, a pristup kapitalu ostaje jedan od glavnih kamen spoticanja. Premošćivanje postojećeg jaza zahtijeva promišljenost i održive pristupe ulaganju.

 

Iako postoje brojni blockchain projekti koji traže financiranje, brojni investitori traže projekte u ranoj fazi za ulaganje. Bull Perks stvara sajam za premošćivanje postojećih praznina na ovom tržištu. Pokretače povezujemo sa sveobuhvatnom podrškom koja im pomaže u razvoju njihovih minimalno održivih proizvoda i navigaciji u industriji. Naša misija ostaje učiniti kapital dostupnijim održivim pokretačima blockchaina.

 

Zašto uzdizati uz Bull Perks?
Mnogi pokretači blockchaina zahtijevaju kapital kako bi njihovi proizvodi porasli. Iako se možete odlučiti za token pristup ulaganju, između ostalog postoji potreba za razvojem vašeg minimalno održivog proizvoda. Nudimo izvrsne financijske strategije za održive blockchain početnike za izvršavanje svojih projekata. Osim toga, imamo tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u ulaganjima u blockchain, zbog čega posjeduju potrebno razumijevanje industrije.

 

Također dobivate pristup zatvorenim zajednicama s tisućama članova i ulagača. Koristimo našu mrežu kako bismo premostili jaz između vaših projekata i čelnika mišljenja u industriji s velikim iskustvom u ulaganju u blockchain.

 

Ono što je još važnije, naša platforma koristi financijske instrumente koji omogućuju pokretačima blockchaina učinkovitiju interakciju sa svojom zajednicom i ranim korisnicima. Osim financiranja, također smo u partnerstvu s vodećim VC -ovima kako bismo odabranim projektima ponudili potreban strateški marketing za razvoj i proširenje njihovih projekata.

 

Zašto ulagati s bikovskim pogodnostima?
Ono što nas razlikuje je pravednost s kojom djelujemo. Postoji jednak pristup mogućnostima ulaganja. Za razliku od nekih drugih VC -ova koji su se pretvorili u privatne klubove, nudimo mogućnosti svima koji su zainteresirani za blockchain projekte, a ne samo VC tvrtkama i anđeoskim investitorima. Ovo predstavlja priliku za svakog entuzijasta u blockchainu da doprinese financiranju budućnosti.

 

Što je još važnije, neprestano tražimo brojne blockchain projekte, tako da ima dovoljno za svakoga. Radimo na modelu ulaganja temeljenom na kapitalu koji na odgovarajući način osigurava ulagačeve interese i prinose. Pažljivim razumijevanjem relevantnih regulatornih zahtjeva, stvaramo sigurnu investicijsku platformu za novu generaciju blockchaina.

Tokonomija

Naziv tokena - BullPerks

Oznaka žetona- BLP

Ukupna ponuda- 300 milijuna BLP

Mreža - BSC

Izgaranje - 3% Naknade za ulaganje idu za otkup

Javna prodaja - 0,05 USD

Kupite ovdje sada -  Zamjena palačinki

 

TIM

Deeban Ratneswaran
Deeban Ratneswaran ima impresivne rezultate u premošćivanju tržišnih nedostataka za održive poduzetničke projekte. Deeban je suosnivač Oslersroom-a, obrazovne platforme sa globalnom prisutnošću. Bio je dosljedan ulagač u inovativnu tehnologiju u prostoru We3, a većina tih projekata vratila je izvanredne rezultate.

Između 2020. i 2021. godine, Deeban je savjetovao više od 50+ vrijednih sredstava, a njegov je fond svjedočio povećanju od 2500% od 2019. Kao osnivač tvrtke GD10 Ventures, Reeban ima potrebno iskustvo za savjetničke uloge. GD10 Ventures pruža početnicima u ranoj fazi podršku i financiranje za proširenje njihovih projekata. Deeban je investitor u blockchain u ranoj fazi i multinacionalni VC savjetnik s financiranjem na institucionalnoj razini i strateškim partnerstvima.

 

Josh Meier
Josh Meier je u savjetodavnom prostoru više od 10 godina. Skupio je dragocjeno iskustvo na različitim blockchain projektima. Trenutno je partner u tvrtki Latitude Services, gdje on i njegov tim pomažu pokretačima blockchaina u promišljanju i implementaciji najučinkovitijih načina kretanja kroz njihove proizvode.

Josh je savjetovao nekoliko projekata, uključujući StackOS, Splyt, Ally, EQIFI, OMNI, između ostalih. Ima iskustvo u poslovnoj administraciji, financijama i marketingu. On je profesionalni prodavač i ostaje posvećen potpori sljedećoj generaciji blockchain projekata.

 

Shane McQuillan
Shane McQuillan je iskusan početnik s više od 25 godina iskustva u suradnji s brojnim tvrtkama na raznim projektima. Shane radi s osnivačima od ideje do faze ulaska na tržište.

Trenutno je Shane na čelu tvrtki temeljenih na blockchainu, radeći s njima na proširenju svojih usluga. Trenutno gradi "TrustedIn Trading", platformu koja nastoji pomoći trgovcima da izbjegnu prijevare i lažne aktivnosti na tržištu.

 

Corey Billington
Corey Billington već nekoliko godina savjetuje o brojnim projektima temeljenim na blockchainu. On je viši savjetnik za više projekata, uključujući Splyt, AuBit i StackOS. On je direktor Latitude Blockchain usluga, gdje on i njegov tim pomažu blockchain tvrtkama u realizaciji njihovih marketinških strategija i učinkovito hvatanje ciljnog tržišta.

Corey ima iskustvo u marketingu, poslovnom razvoju i strojarstvu. Ima veliko iskustvo u savjetovanju početnika u ranoj fazi i pomoći im u besprijekornoj navigaciji na tržištu.

 

Edna Yuan
Edna Yuan strastveno se bavi projektima u ranoj fazi s velikim potencijalom za narušavanje statusa quo. Uložila je u više od 40 projekata, uključujući ANKR i Chiliz. Osim toga, inkubirala je brojne projekte, uključujući Findora, Oddz, Reef i Channels. Prije je radila kao voditeljica analize investicijskog fonda u Fidelity & Securities Trading Broker u TD Ameritrade.

 

Aylon Morley
Aylon je uspješan i plodan ulagač u blockchain prostor. Posljednjih 14 godina bio je direktor tehničkih ulaganja za Wentworth Hall, obiteljski ured sa sjedištem u Londonu koji je specijaliziran za pothvate privatnog kapitala i početna ulaganja. Također je strateški partner u SAVA Digital Fund Fondu.

Kao aktivni član u ekosustavu Blockchain i kriptovaluta. Opširno je surađivao s start-up kompanijama Fintech i Blockchain na globalnoj razini.

S više od 20 godina iskustva na tržištima kapitala, Aylon je prije toga radio kao financijski novinar za Reuters i kao direktor poslovnog razvoja za Granite Alphen Capital, algoritamski hedge fond.

Također je savjetovao mnoge vodeće Blockchain pothvate, poput Tezosa i Dusk mreže. On je savjetovao i podučavao različite početnike u Barclay's fintech hubu, Techstars akceleratoru i StartupBootcampu.

 

Mike Migilo
Sa svojim ogromnim iskustvom na tržištu kriptovaluta i analizom ulaganja, Mike svoju profesionalnu spretnost unosi u savjetodavnu . On koristi svoje razumijevanje regulatornog okruženja SAD -a kako bi pomogao tvrtki u donošenju informiranih odluka o ulaganju. Suosnivač je Wolfe Migilo i doktorirao je na Pravnoj školi Sveučilišta Indiana Maurer.

Tijekom godina, Mike je pomagao brojnim klijentima koji žele ući ili su trenutno u industriji blockchaina i kriptovaluta. Kao vodeći američki odvjetnik, Mike donosi sve znanje koje nam je potrebno kako bismo osigurali odgovarajuću usklađenost sa relevantnim propisima.

 

Jason Fang
Jason je osnivač i upravni partner u tvrtki Sora Ventures. Prije Sore, Jason je bio voditelj globalnog poslovnog razvoja u Juzixu (sada PlatON). Jason se blockchain industriji pridružio početkom 2016. godine kao suradnik za ulaganja u Fenbushi Capital, gdje je upravljao protokom poslova i post-upravljanjem tvrtkama u Sjevernoj Americi.

Uz svoju ulogu u Blockchain Institutu Chicago u Upravnom odboru, aktivno nastoji promicati i razvijati masovno usvajanje za Blockchain industriju.

 

INFORMACIJA

Web stranica:  https://bullperks.com/branding/
Whitepaper:  https://bullperks.com/wp-content/uploads/2021/07/BullPerks-Whitepaper.pdf
Telegram:  https://t.me/BullPerks_Official
Twitter:  https://twitter.com/bullperks
Medij:  https://medium.com/bull-perks
Facebook:  https://facebook.com/bullperks
Instagram:  https://www.instagram.com/bullperks/
YouTube:  https : //www.youtube.com/channel/UCIY2Vz-X3vmBLSqbMcPZyMQ

 

Autor: Stefan Sergei
Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2682540
Novčanik BSC: 0x3DA9cfDb8B211A166893b635786CACA6505b1bE3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar