Minggu, 12 September 2021

Genius

Genius

Blockchain Genius Token
Sustav obrađuje podatke umjetne inteligencije i strojnog učenja na uređaju krajnjeg korisnika korištenjem neiskorištenih ciklusa Compute Device na osobnim računalima, mobilnim uređajima i IoT uređajima. Nakon toga krajnji korisnik dobiva naknadu u Genius Crytpotokensima, koji se mogu iskoristiti za kupnje unutar aplikacije ili pretvoriti u druge valute. Nadalje, cijeli sustav je jednostavno integrirati u igre i aplikacije za računala i mobilne uređaje.

 

TRANSAKCIJA BR

Kupci uplaćuju na račun koji pretvara njihov novac u Genius žetone i traže obradu podataka za umjetnu inteligenciju ili strojno učenje. Za dovršetak transakcije koriste se distribuirano web sučelje i mehanizam za konverziju plaćanja/kriptovalute. Nakon toga kupac prenosi ili upućuje na podatke koje treba obraditi.


PRIJENOS PODATAKA
Podaci koje treba obraditi učitavaju se u šifrirano područje distribuiranog datotečnog sustava. Troškovi skladištenja oduzimaju se od depozita kao dio transakcije. Ako klijent ima spremljene vlastite podatke, sustav će se pozvati na njega koristeći sigurne SSL transakcije koristeći korisnikov vlastiti SSL javni ključ.


OBRADA UMJETNE INTELIGENCIJE
Transakcija se šalje sudionicima koji imaju učitane igre ili aplikacije koje mogu obraditi AI podatke putem distribuiranog mrežnog mehanizma, slično onome što se koristi u peer-to-peer igrama. U samostalnom programu ili pri igranju igre teret se dijeli i širi na pojedinačne čvorove radi obrade.


PROVJERI I DODAJ
Nakon obrade, svi čvorovi dostavljaju svoje nalaze u brzi blockchain, koji prikuplja informacije i osigurava da čvorovi ne zloupotrebljavaju sustav. Čvor za provjeru parnosti i potvrda šifriranja koriste se za provjeru podataka. Podaci se zatim spremaju u distribuirani datotečni sustav ili vraćaju u prostor za pohranu podataka za korisnika.


ZAVRŠENO 
Transakcija dovršena objavljuje se u glavnom blockchainu nakon što su podaci provjereni. Nagrada u Genius tokenima oslobađa se s escrow -a i raspršuje se na različite čvorove koji su obrađivali podatke.


PLAĆANJA
Nakon završetka postupka, blockchain ugovor distribuira 70% Genius žetona na sve pojedinačne novčanike za čvorove. Nakon toga, izdavač aplikacije ili igre zaradit će 20%, a Genius Ventures 10%. Tokeni se mogu zamijeniti za pravi novac ili upotrijebiti za kupnju unutar aplikacije.

 

OSOBINE

Sustav Genius Ventures uistinu je cross-platform koji mu omogućuje implementaciju u širok raspon uređaja.


Radi u svakoj situaciji:
Svi uređaji, uključujući Windows, OSX, iOS, Android, Linux, Windows Mobile, XBOX, Playstation, Nintendo i IoT uređaje, podržani su kodom i SDK -om.

Korisnici mogu birati između različitih prilagodljivih algoritama umjetne inteligencije ili strojnog učenja putem portala za korisnike, a podaci se mogu učitati ili pohraniti na klijentovim sigurnim poslužiteljima.


Brz Brzi
blok-lanac temeljen na internom usmjerenom acikličnom grafu (DAG) pokreće hibridni sustav kriptotokena koji obrađuje transakcije u mikrosekundama.

Stalno dostupno
Obradu mogu izvršiti samostalni programi, ugrađeni uređaji ili igre s ugrađenim SDK -om.

U dva smisla, organski rast je organski.
Troškovi stjecanja korisnika gotovo su nikakvi.
Korisnici dobivaju naknadu za obradu podataka, potičući ih da češće koriste vašu igru ili aplikaciju.

 

Vrijednosti i prodaja tokena

Sustav Genius (GNUS) je hibridni sustav tokena, pri čemu se GNUS token izdaje na mreži Ethereum, a interni brzi SGNUS token obrađuje putem vlasničkog internog blockchaina.

 

Početak
15. srpnja 2021 (12:00 PST)

Broj žetona za prodaju
29,252,000 (59%)

Prvih 12.500 ETH -a
prima 1000 GNUS žetona po ETH -u

2. 12.500 ETH
prima 800 žetona GNUS po ETH

3. 12.500 ETH
prima 640 GNUS žetona po ETH

4. 12.500 ETH
prima 512 GNUS žetona po ETH

 

KARTA

Siječanj 2018
Razvoj igara Razvoj
igara, kao i pojam integracije blockchaina s AI obradom, započeli su u siječnju 2018. Ovdje su započeli rad na uzorku igre, sjenila i SDK -a.

Listopada 2020

Brzi razvoj blokčeina Razvijena je instalacija brzog usmjerenog acikličkog grafa brzog bloka, a kodiranje počinje u travnju 2021. Razvoj hibridnog bloka

Arhitektura za integraciju Fast Blockchain tehnologije sa Slow Blockchain tehnologijom prvi je korak u razvoju hibridnog blockchaina. Mnogo se koda događa!

Spori Blockchain u svibnju 2021

Spora implementacija Blockchain mreže Etherum mreže, koja uključuje Dapps za obradu AI transakcija, dovršila je razvoj i sada je dostupna za upotrebu. Početna ponuda kovanica (ICO)

U lipnju 2021

 pokrenut će se minimalni održivi proizvod (MVP) ili početna ponuda žetona (ITO).

Kako bi se potencijalnim klijentima ponudila obrada umjetne inteligencije, napravljena je početna ponuda tokena. To omogućuje daljnji razvoj aplikacija, igara i portala za korisnike.

Razvoj aplikacija u kolovozu 2021

Mobilni novčanik, mobilni SDK za integraciju igara i samostalni program za računala uključeni su u razvoj aplikacija. Razvojni programeri mogu koristiti SDK za integraciju aplikacije u druge aplikacije i igre.

Razvoj korisničkog sučelja aplikacije listopada 2021

Razvoj korisničkog sučelja Razvoj korisničkog sučelja za korisnički novčanik i token ako je dovršeno. U ovom trenutku aplikacija počinje beta testiranje.

Korisnički portal, studeni 2021

Korisničko sučelje sada je dovršeno i klijenti mogu početi s naručivanjem. U ovom trenutku mogu ili iskoristiti svoje unaprijed kupljene žetone ili kupiti dodatne žetone za AI i obradu strojnog učenja.

Lansiranje u prosincu 2021!

Javnost je pozvana na službeno predstavljanje! Sve su aplikacije dostupne na svim platformama. Igre se također mogu preuzeti putem trgovine aplikacija!

Informacija:

Web stranica:  https://www.gnus.ai/

Linkedin:  https://www.linkedin.com/company/geniusventuresio

facebook:  https://www.facebook.com/geniusventures.io/

Telegram:  https://t.me/geniustokenschat

Twitter:  https://twitter.com/VenturesGenius

 

Autor

Korisničko ime Bitcointalka: Stefan Sergei

Link do profila Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2682540

Telegram: @Biroh2

ERC-20 Adresa: 0x3DA9cfDb8B211A166893b635786CACA6505b1bE3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar