Senin, 08 November 2021

ALPHA KOMBAT — REVOLUCIJSKA IGRA

ALPHA KOMBAT — REVOLUCIJSKA IGRA

UVOD

Gledajući dosadašnji uspjeh u blockchain, kriptovaluti i DeFi industriji i broj dostignuća, odlučili smo odati počast onima koji su uvelike doprinijeli ovoj izvanrednoj pozitivnoj konkurentnosti i rastu do sada, poput Satoshija Nakamota, Changpenga Zhaoa, Vitalik Buterin, Jack Dorsey, Elon Musk i mnogi drugi stvaranjem NET platforme za igre u čast ovih sjajnih ikona. U sezoni u kojoj su društveno distanciranje i izolacija bili uobičajeni, za većinu ljudi se smatra da je zabava pomoć. Tamo smo uočili tržište i razmišljali o tome ne samo o zabavi nego i o poticanju naših korisnika da potaknu više prihvaćanja. Stručnjaci kažu da će igranje igara biti prvi slučaj stvarne upotrebe za blockchain, preustroj industrije i učiniće igre još imerzivnijim nego ikad. Kako igranje igara prolazi kroz preostale prepreke postat će studija slučaja za druge industrije koje razmatraju masovno usvajanje blockchaina. Pogledajmo sada neke statistike o ulaganjima u blockchain, koja su u rastućem trendu posljednjih nekoliko godina. Industrija igara prima veliku pozornost i čini se da je pristupnica za usvajanje blockchaina i kriptovalute na globalnoj razini, sve više i više vodećih tvrtki počinje skočiti na trend i pridobiti bazu svojih obožavatelja na trendu. Ali pokretačka snaga bi bila. biti poticajan i osiguravati sredstvo pasivnog prihoda u nekima dok im pruža slobodno vrijeme.

 

PLATFORME IGRE S VISOKIM NAKNADAMA

S obzirom na to da prosječna platforma uzima između 10% i 30% ukupnog bruto prihoda, zarada može biti ozbiljno ugrožena za većinu programera, pogotovo jer scena indie igara nastavlja rasti. Postoji stvarna potreba za platformom za igre koja programerima omogućuje jednostavno objavljivanje svojih igara uz najmanji mogući napor i bez naplate enormnih naknada. Ključni cilj pokretanja naše platforme je uspješno privući programere i također im dati alate za implementaciju vlastitog lanca igara i potaknuti svoje korisnike, što bi moglo biti prilično moćno. Kako bismo riješili problem visokih naknada, odabrali smo Binance Smart Chain i nadamo se da ćemo uskoro izgraditi i pokrenuti naš izvorni lanac.

 

IDEOLOGIJA

Driven by the Power of Great Blockchain and Cryptocurrency Icons and existing Games Global competitions to earn ALKOM and NFTS. Stake, and Collateralize All Gaming Platform Assets. While many realize the potential of Non-Fungible Tokens, they still havent reached their full impact on the Ethereum network. This is partly due to high gas fees and a few technical limitations that prevent them from reaching their true potential The first step in making NFTS a truly vital part of the DeFi economy is to ensure that they can generate earnings for their holders and be converted or sold, which is still only dependent on market value.

Igranje smanphonea eksplodiralo je u posljednjih nekoliko godina. U Sjedinjenim Državama bilo je više od 200 milijuna igrača mobilnih igara svake godine. Rastuća potražnja za mobilnim igrama izravan je rezultat višestrukih tehnoloških napretka u svijetu, kao što su AR, VR COud igranje AlSD-a, u vrijeme ove epidemije COVID-19, online igranje u odabiru tempa kao jedna od najboljih opcija za igranje kućne zabave. , a uključenost u one igre također se brzo povećala.

 

ALKOM EKOSUSTAV

Aiphakombat će izgraditi igre na Binance Smart Chain-u (RSCL koji koristi tehnologiju dual-cain anchitncture zahvaljujući kojoj korisnici mogu pristupiti trgovanju po ukusu, a također će koristiti fleksibilnost pametnih lanaca Korisnici Aipharombata kojima nedostaju ALKOM tokeni u našoj sman kontraa će dobiti povećanu nagrade, subvencionirane transakcije u lancu na našem DApp-u, dijeljenje na profe iz igara i NFT ales te pristup svim Aipha Kombat gama likovima po besplatnim ili sniženim cijenama To će Alpha Nombatu omogućiti da ostane konkurentan u Parachain ponudama. stabilnost i skalabilnost ekosustava.

 

ŠTO JE SLJEDEĆE?

Namjera Alpha Kombat Platform Chain-a bit će nagraditi igrače i programere za njihov doprinos bilo kojoj igri, a 5o evem profita ostvarenog od NFTS-a iskovanog kroz novu razvijenu igru ići će developeru igre. Nastavkom našeg fokusa posvetimo se Zadaća da igre i njihova ekonomija budu pristupačniji svima, mi ćemo se držati naših temeljnih vrijednosti i nastaviti devetopment ujednačenim tempom Igre na Alpha Kombat platformi može igrati više igrača diljem svijeta, a korisnici se također mogu kladiti na ishode rezultati igranja. Pobjednik ide s iskovanim NFT-om. i ako je korisnik stavio okladu, tada će 90% te oklade biti pušteno pobjedniku. Korisnicima koji se klade naša platforma će naplatiti naknadu od 10% kao naknadu za uslugu nakon završetka svake igre, a svaka oklada zahtijeva 1000ALKOM Ulaganje. Čvrsto vjerujemo da prije nego što trgovina igara može biti komercijalno održiva, mora se temeljiti na izvrsnoj biblioteci igara, budući da kratkoročno razgovaramo da radimo na poboljšanju naših plime igara, izdavanju novih i stvaranju partnerstava s oba studija i sola developeri, u međuvremenu razvijajući i poboljšavajući rješenja za klijente i pokretače. Ovaj stalni tempo razvoja, zajedno s našim izvrsnim iskustvom, ključ je za isporuku visokokvalitetnog proizvoda u ograničenom vremenskom razdoblju. Nismo i nećemo iznevjeriti našu rastuću zajednicu! u međuvremenu razvijamo i poboljšavamo rješenja za klijente i pokretače. Ovaj stalni tempo razvoja, zajedno s našim izvrsnim iskustvom, ključ je za isporuku visokokvalitetnog proizvoda u ograničenom vremenskom razdoblju. Nismo i nećemo iznevjeriti našu rastuću zajednicu! u međuvremenu razvijamo i poboljšavamo rješenja za klijente i pokretače. Ovaj stalni tempo razvoja, zajedno s našim izvrsnim iskustvom, ključ je za isporuku visokokvalitetnog proizvoda u ograničenom vremenskom razdoblju. Nismo i nećemo iznevjeriti našu rastuću zajednicu!

 

ZNAČAJKE ALPHA KOMBAT EKOSUSTAVA

  • Igraća konzola za dva igrača - dva igrača se mogu natjecati s različitih mjesta.

  • Platforma za klađenje: Drugi korisnici se mogu kladiti na igre koje su u tijeku koje pronađu na platformi.

  • Kočenje i LP rudarenje.

  • NFT kovanje s određenom tržišnom vrijednošću. Platforma za e-trgovinu robe za igre na sreću.

  • Konzola za razvojne programere i platforma za izdavanje.glume itd.

 

ALKOM TOKEN KORIŠĆENJE

  • NFTS i ALKOM token taurnament. Pobjednici će (u strukturi 3. mjesta) osvojiti tokene u vrijednosti od 3000 USD, 2000 USD i 1000 USD.

  • Klađenje na yames na našoj platformi i igranje određenih razina natjecanja za veće nagrade zahtijevat će kupnju ALKOM tokena da biste otključali ta znanja

  • NFTS će staviti vezan za dolar 1000 $2000 vrijednih tokena ALKOM

  • ALKOM Rudanje jednog tokena i LP za ostvarivanje pasivnog prihoda.

  • ALKOM će se koristiti kao naknade i provizije na platformi.

  • ALKOM će se koristiti za kupnju oklopa, healupoints, otključavanje novih likova i profesionalno iskustvo kobila na platformi.

  • ALKOM tokeni će se koristiti kao plaćanje za reklame i promocije na platformi.

 

ALKOM TOKEN Utility

ALKOM će se koristiti kao naknade i provizije na platformi. ALKOM će se koristiti za kupnju oklopa, zdravlja, bodova. uniock nove likove. NFTS i ALKOM Loken turnir. Pobjednici će (u strukturi 3. mjesta) osvojiti žetone u vrijednosti Sk, $2k & S1k. Klađenje na igre na cur platformi i igranje određenih razina natjecanja ili veće nagrade zahtijevat će kupnju tokena za otključavanje tih značajki NETS će biti vezan na 1000 $ 2000 $ ALKOM tokena. Pobjednik igre osvaja jedan NFT koji se može prodati za ALKOM tokene.

 

TOKENOMIKA

  • Ukupna ponuda: 1.000.000.000 ALKOM
  • Nagrade/ekosustav: 13%, Zaključano, 10% će biti pušteno u predmemoriju sljedeći mjesec
  • Pravno: 1%, Zaključano na 3 mjeseca
  • Pretprodaja: 35, 20% će biti pušteno tijekom generiranja tokena, 20% će biti objavljeno u sljedećem tjednu
  • Marketing: 15%, Zaključano, 10% će se objaviti svaki sljedeći mjesec
  • Rezerva momčadi: 4%, Zaključano 6 mjeseci
  • Razvoj: S%, Zaključano, 10s će biti objavljeno svaki sljedeći mjesec
  • Trezor: 18%, Zaključano na 6 mjeseci
  • Likvidnost: 9%

 

Kontakt informacije

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Stefan Sergei
Telegram Korisničko ime: @Biroh2
Novčanik: 0x3DA9cfDb8B211A166893b635786CACA6505b1bE3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar