Rabu, 24 November 2021

Dexgem

Dexgem

slika

Uvod

  • Dexgem je lansirna podloga bez dopuštenja i kojom upravlja zajednica. projekte za podizanje likvidnosti u sigurnoj i decentraliziranoj zajednici koja će odabrati projekt koji će biti naveden na lansirnoj ploči.
  • Programeri projekta su dobrodošli da koriste našu sigurnosnu značajku koja im omogućuje zaključavanje svojih tokena davatelja likvidnosti.
  • Zaključavanje likvidnosti postaje standard u DeFi industriji i ponosni smo što ponovno potvrđujemo da je ovaj koncept na tržište donio Dexgem.
  • Kao programer tokena, naša tehnologija vam može poslužiti za pokretanje vašeg projekta. Surađujemo sa sve većim brojem pružatelja usluga trećih strana koji mogu pregledati različite aspekte vašeg proizvoda.
  • Kao inkubator, također možete koristiti našu tehnologiju za pokretanje vlastitih inkubiranih projekata.

 

O Dexgemu

Dexgem su višelančani decentralizirani protokoli i lansirna platforma kojom upravlja zajednica

Dexgem Izvorno postavljen na Binance Smart Chain, naša će usluga funkcionirati na više lanaca, omogućujući projektima, zajednicama i programerima tokena da koriste prikladne alate za njih.

 

Zašto Dexgem?

Kako ekosustav pametnog lanca Binance raste, očekuje se da će sve više projekata iskočiti niotkuda. Za svaki novi projekt koji se pojavi, mnogi loši akteri mogli bi iskoristiti slobodu i neovlaštenu prirodu DeFi-ja da prevare korisnike svojim teško zarađenim novcem. Kako bi zaštitio sredstva investitora i spasio legitimne projekte od neugodnih prepreka pretprodaje, Dexgem nudi sigurnu platformu na kojoj zajednica ima potpunu kontrolu nad procesom pretprodaje projekta.

Naš je cilj stvoriti siguran ILO ekosustav bez dopuštenja i kojim upravlja zajednica. Dexgem token će igrati vitalnu ulogu u tome, a karakterizira ga obilje korisnosti. Danas mnoge lansirne platforme koriste pretjerano birokratski i složen sustav kako bi odredile koji će projekt biti predstavljen na njihovoj platformi. Različiti smo u smislu da nadolazeći projekti mogu gurnuti svoj proizvod u mainstream na način bez dopuštenja. Nakon toga, na zajednici je da odluči koji će projekt biti na listi za financiranje. Uspješan program inkubacije u Dexgemu nagradit će projekte simboličnim grantom koji će biti pušten tek nakon određenog vremena, uz odobrenje zajednice, naravno.

 

Značajke

  1.  dopuštenja: Za razliku od bezbroj drugih alternativa, Dexgem nije stvoren da služi kao vratar koji kontrolira koji projekti trebaju biti navedeni za prikupljanje sredstava ili ne. Ambiciozni projekti mogu se slobodno oglasiti na našoj platformi — bez birokracije — jer u konačnici vjerujemo u zajednicu da odluči što je dobro za Dexgem ekosustav!
  2. Decentralizirano i upravljano zajednicom:  Budućnost Dexgema leži u vašim rukama; zajednica odlučuje, mi slušamo (ili bismo trebali reći, naši pametni ugovori slušaju). Nositelji tokena bit će u poziciji glasati za inicijative ekosustava, nove značajke platforme i promjene Dexgema, kao što su pojedinosti našeg modela zajamčene dodjele i drugih aplikacija.
  3. Spremnici likvidnosti :  programeri projekta su dobrodošli da koriste našu sigurnosnu značajku koja im omogućuje zaključavanje svojih tokena davatelja likvidnosti. Zaključavanje likvidnosti postaje standard u DeFi industriji i ponosni smo što ponovno potvrđujemo da je ovaj koncept na tržište donio Dexgem.
  4. Sigurno decentralizirano Launchpad:  Dexgem ILO platforma Kao programer tokena, naša tehnologija može vam poslužiti za pokretanje vašeg projekta. Surađujemo sa sve većim brojem pružatelja usluga trećih strana koji mogu pregledati različite aspekte vašeg proizvoda. Kao inkubator, također možete koristiti našu tehnologiju za pokretanje vlastitih inkubiranih projekata. I kao ulagač, slobodno pregledavajte najnovije projekte, pažljivo čitajte izvješća vanjskih pružatelja usluga i što je najvažnije nikada nemojte zaboraviti vlastiti due diligence prije bilo kakvog oblika sudjelovanja. Toplo preporučujemo da u potpunosti pročitate naše Uvjete i odredbe.
 
Prednosti
  • Ulaganje za primanje distribucije naknade:  Živopisan i odlučan projekt poput Dexgema želi odgovarajući značaj interesa i volumena za svoj token. Kao korisniku DeFi-ja, naša platforma za poljoprivredu omogućit će vam da to iskoristite tako što ćete dobiti dio naknada za skup tokena za dan trgovanja.
  • Ulaganje za pristup Launchpad: Vaši Dexgem tokeni predstavljaju ključeve za sudjelovanje u našim nadolazećim ILO-ima. Kao što je prije navedeno, imamo dvokružni sustav koji diktira ekskluzivnu dodjelu za sve — čak i u nekim od najtoplijih pretprodaja.
  • svrhu upravljanja: Nositelji Dexgema moći će glasati za inicijative ekosustava, nove značajke platforme i promjene u Dexgem Exchangeu, kao što su pojedinosti našeg modela zajamčene dodjele i drugih aplikacija.

 

Dexgem Tokenomi

slika

TOČNA INFORMACIJA

 
AUTOR

Korisničko ime Bitcointalk: Stefan Sergei
URL profila BitcoinTalka: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2682540
Korisničko ime za Telegram: @Biroh2
Novčanik: 0x3DA9cfDb8B211A166893b635786CACA6505b1bE3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar